Højlydt

Må en kvinde være meget højlydt?

Mathias, 26 år: Ja, jeg synes det er fedt! Men det skal være ægte. Jeg synes om kvinder der accepterer sig selv, stille/støjende betyder ikke det store, men hvis jeg mærker hun er uægte tænder jeg seksuelt af på det.

Henrik, 39 år: Jeg tænker på de stakkels naboer, men ellers synes jeg det er dejligt at høre at hun nyder det. Sex skal være fantastisk og hvis de ikke kan holde nydelsen indebors men må ud med det, så kom da. Jeg tænder på det!

Viktor, 55 år: Højlydte kvinder er skønne, giv slip, skrig, ryst og nyd. I er smukke!

Sprøjteorgasmer – hvad med dem?

Mathias, 26 år: Jeg har aldrig fokuseret meget på det, men hvis jeg er sammen med en kvinde, der får sprøjteorgasmer, er det jo en del af pakken. Det tager jeg med med et smil på læben.

Henrik, 39 år: Pisse frækt – vildt! Men de fleste kvinder, jeg har haft sex med, har enten ikke prøvet det, eller siger bare, at de ikke tænder på det. Jeg har kun mødt én, der ville have det og så skulle hun da også have det. Men kvinden skal være helt med på planen.

Viktor, 55 år: Jeg har oplevet adskillige kvinder få sprøjteorgasme og elsket det. Måske mest fordi det er et synligt bevis for, at hun nyder det. Endeligt føles kvindens gina utroligt stor smuk og rund, hvis man har et par fingre oppe, når hun sprøjter!

Dit bedste trick til at få en kvinde til at komme?

Mathias, 26 år: At lytte til hende. Stole på, at jeg læser hendes signaler rigtigt.

Henrik, 39 år: Der er et par stykker. Hos én kvinde var det tungen, der gjorde det, mens det hos en anden var to fingre oppe i missen med den ene hånd og skiftevis tunge og sexlegetøj (vibrator) på missen med den anden.

Gert, 42 år: Jeg hvisker liderlige ting i hendes øre, mens insisterer på, at hun skal se mig i øjnene. Og så holder jeg ellers bare rytmen. Bingo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *