Træt af dårlig økonomi?

Undgå at løbe ind i de dyre fejl alle de andre løber ind i. Vi sikrer dig løbende rådgivning i alle de økonomiske spørgsmål, der kommer med tiden. Jo før du får begyndt den økonomiske oprydning, ja, jo hurtigere vil din hverdag blive nemmere.

LUKSUSFÆLDEN

Hvad er forskellen på det Lånbank.dk gør, og det vi ser i Tv3 programmet? LUKSUSFÆLDEN, kan sidestilles med en økonomisk rådgiver. Her får man anvist en mulig løsning, en vej ud af den situation man er havnet i, og så er det efterfølgende op til én selv at vælge at følge rådet eller ej.

Hos Lånbank.dk, der i praksis fungerer som din daglige bankforbindelse, administrerer vi din økonomi igennem en længere periode, hvor samarbejdet giver dig mulighed for, at få den løbende vejledning du har behov for, for netop at undgå, at du havner i en økonomisk faldgruppe igen.

Du har igennem hele den økonomiske reetablering mulighed for at få økonomisk backup, hvilket kan være gavnligt eksempelvis hvis en kreditor kommer med et godt indfrielsestilbud eller hvis bilen pludselig går i stykke – Læs meget mere på lånbank.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *