Tjen Penge På Oddset

Du kan tjene mange penge ved at oddse… hvis du altså kan finde ud af det. Hvis du ikke ved hvad det vil sige at oddse, så kig her Wikipedia og få et hurtigt overblik. Det kan dog være utrolig svært at oddse rigtigt på nogle kampe, da der tit kommer nogle resultater, som er meget uforudsigelige. Det kan derfor være en fordel at benytte sig af hjemmesider, som kommer med nogle tips til hvad du skal oddse på.

Mangler du akut penge, og har du svært ved at vinde penge på oddset, så lån penge nu online. Kviklaan-info.dk er en unik sammenligningsside for kviklån og SMS lån nu, hvor du finder de billigste lån på 1 minut.

Her kan f.eks. nævnes Ekstrabladet Betting, som kommer med nogle meget fornuftige tips flere gange dagligt. Jeg har også selv benyttet mig af Ekstrabladet Betting, og har haft stor succes med det. Jeg valgte dog at stoppe da legen var god. BetXpert.com er også en god side til at få god inspiration til nogle odds en gang i mellem. Herinde er der både Eksperttips og Brugertips, og det er egentlig meget godt, at “almindelige” mennesker kommer med deres odds-forslag.  Du kan oddse om alt fra Ishockey til Trav.

Det praktiske

Hvor oddser du så? Jo, du kan oddse på næsten alle tankstationer og mange kiosker. Her er det “Den Lange” på Oddset du skal benytte dig af. Hvis man oddser på tankstationer og kiosker skal man være 16 år gammel for at oddse, og hvis du skal oddse online skal du være mindst 18 år gammel. Det er Danskespil der står bag Oddset, og de har spilmonopol på det danske marked. Det vil sige at de er de eneste, der må udbyde spil, som f.eks. Oddset i Danmark (Denne lovgivning bliver vist snart lavet om, så andre spiludbydere kan komme ind på det danske marked).

Du kan dog også vælge at oddse online, og her er der selvfølgelig et hav af valgmuligheder, i og med at der er en masse spiludbydere fra udlandet. Her skal du som sagt være 18 år før du kan oddse. Det er noget lettere og hurtigere at bruge internettet, så hvis du er 18 år vil jeg klart anbefale spiludbyderne på nettet (du kan se en liste over nogle af de mest populære Odds-hjemmesider nedenfor). Hertil skal også siges, at der er klart bedre odds at finde på de udenlandske spiludbyderes hjemmesider, og de er selvfølgelig også på dansk, de fleste af dem i hvert fald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *