Praktiske sengerande

Bløde, praktiske og sjove at kigge på – sengerande er blevet et must i enhver tremmeseng og udvalget er stort hos Babysverden. Vælg farver og mønstre, så det passer præcis til din smag og så dit barn har noget rart at kigge på inden sovetid.

Basic…

Den bløde ’væg’, der omslutter dit lille barn, når det har brug for mest tryghed – i søvnen. Sengerande fra Småfolk har det klassiske æblemønster og standardmålet, der passer til alle tremmesenge i str. 60×120. De er lavet af kraftigt skum, der på den ene side beskytter med tremmesengens hårde tremmer og på den anden side giver en blødhed og tryghed til dit barn under hele søvnen.

Når dit barn skal falde i søvn eller vågner op fra en lur er det rart med lidt interessant at kigge på. Sebra er som altid på banen med fantasifulde udgaver af skovens dyr eller byder på en hel by med aktiviteter hele vejen rundt langs sengekanten. Er der mere brug for ro og blot en glad farve er Smallstuff klar med ensfarvede sengerande i smukke farver.

Eller startsættet?

Til de nybagte forældre er der meget, der skal købes og meget, der skal matches i børneværelset. Med et startsæt fra Silly U er I dækket ind: Babysengetøj, sengerand og puslehynde – alt sammen i matchende rødt eller blåt mønster med kreative Silly U dyr på. Skab ro med samme mønster og farveskala på børneværelset, vælg tilbehør fra Babytorvet.dk, der matcher uden at gå på kompromis med det underholdende islæt til dit barn.

Alle sengerande hos Babytorvet.dk er lavet i en god kvalitet, der holder år efter år, så du ikke behøver frygte, at din baby får en fod eller arm i klemme mellem tremmerne under søvnen. Psykologisk har en sengerand en meget tryghedsgivende effekt på et lille barn – den mindsker verdenen omkring den lille, så der ikke er så meget nyt at overskue. At kunne se det samme mønster eller farve, når man falder i søvn og vågner giver ligeledes en følelse af kontinuitet og genkendelse for den lille guldklump i en verden, hvor alt ellers er nyt og måske ind i mellem skræmmende.

Skab tryghed med en sengerand fra Babytorvet store udvalg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *