Nyt job og jeg glæder mig

Endelig! Jeg har fået det nye job, jeg sådan har ønsket mig. Hvis du kender mig, ved du, hvor meget det betyder for mig. Jeg skal pr. 1. januar arbejde fuldtids med det, jeg allerhelst vil arbejde med – nemlig kundeservice. Jeg begynder i et callcenter – se her – og nu tæller jeg næsten minutterne, til jeg skal i gang! Mon ikke det også skyldes min forhistorie?

Hvad kom før mit nye job?

Ja, jeg har jo været arbejdsløs i perioder, og det har ikke været sjovt for mig. Som du måske ved, kommer jeg fra Vestjylland, og jeg er opdraget med, at identiteten i høj grad ligger i jobbet, og det har faktisk betydet, at jeg i perioder har følt mig nærmest identitetsløs 🙁

Økonomien har jo heller ikke ligefrem været næret positivt af de perioder, hvor jeg gik uden arbejde, og jeg tør da godt indrømme nu, hvor det ER overstået, at jeg har lånt penge ved flere lejligheder for at klare skærene.

Jeg har ikke ønsket at låne privat, for jeg bryder mig ikke om at skulle involvere venner eller familie i den slags, så jeg søgte simpelthen et lån, mens jeg var i job – så får man det nemmere.

Nu skal jeg passe telefoner og den slags

Når jeg starter i mit nye job, skal jeg oplæres først – og så skal jeg modtage telefonopkald, der går til forskellige firmaer. Jeg skal så agere som en slags sekretær og enten tage mod besked, varetage mindre kundeserviceopgaver og – lidt senere – skal jeg også ind og arbejde med at besvare live chat!

Det glæder jeg mig faktisk ret meget til, for det er så spændende, at man kan sidde og skrive i realtid med et menneske, der er i gang på en hjemmeside. Jeg kan selv godt lide at modtage den type service – og nu er det så mig, der skal yde den service i stedet.

I aften vil jeg ud at spise og fejre min lysende fremtid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *