Backgammonspillet har altid været populært

Hvis man ikke har hørt om backgammonspillet, så må man være af en ganske sjælden race. De fleste har nemlig stødt på backgammon på et eller andet tidspunkt igennem deres liv. Rigtig mange har helt sikkert spillet det som barn, og en del spiller det da også rigtig meget. Selvom backgammon er et rigtig gammelt spil, så holder det aldrig op med at være populært. Det blev spillet for 5000 år siden, og det bliver stadig spillet den dag i dag.

Spillet er stadig sjovt på trods af computere og andre konsoller

Mange unge bruger i dag rigtig meget tid på teknologi. Der bliver spillet mange spil på hhv. computer og andre spillekonsoller, og brætspil bliver derfor ikke dyrket på samme måde i dag, som det blev for bare 10 år siden. De brætspil som holder ved, må derfor siges at være af rigtig høj kaliber. Dette må backgammonspillet siges at være – det holder i hvert fald stadig ved. På trods af den teknologiske fremgang er der nemlig stadig rigtig mange, som ofte nyder et godt spil backgammon. Det giver da også en anden følelse, end hvis man bare sidder foran en skærm.

Bliver spillet mange forskellige steder, og alle kan være med

Spillet bliver er også godt, fordi det er et spil, hvor alle kan være med. Man ser det på børneværelset, til familiefødselsdage og på diverse pubs og barer rundt omkring i landet. Det er et spil, hvor man hygger sig. Det kræver ikke nødvendigvis særlig meget at være med, og det gør spillet helt genialt. Det er nemlig et spil, hvor man kan sidde og snakke og nyde en god kop kaffe eller øl, samtidig med at man spiller. Dette er med til at gøre, at spillet stadig er populært i dag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *